Awardshow bijwonen

Jaarlijks vormt de JCI Awardshow Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer het hoogtepunt voor ondernemers onder de 40 die zich onderscheiden door hun commitment aan duurzaam ondernemen, volledig in lijn met de principes van Junior Chamber International (JCI).

Deze prestigieuze awardshow is niet alleen een erkenning van uitzonderlijke bedrijfsvoering, maar ook een viering van de innovatieve geest die Vlaams-Brabant kenmerkt.

DSCF0421

De steun van toonaangevende bedrijven, die zich graag associëren met het positieve imago van de awardshow, maakt het mogelijk om een exclusief netwerkplatform op te zetten. Dit platform biedt tijdens de awardshow een gouden kans voor interactie en kennisuitwisseling tussen ervaren ondernemers en de nieuwe lichting aanstormend talent. Het is deze synergie die de awardshow verheft tot een essentieel evenement voor de regio.

De JCI Awardshow is niet enkel een ceremonie; het is een broedplaats voor toekomstige samenwerkingen en een schouwspel van het ondernemerschap waar Vlaams-Brabant terecht trots op is. Het is een manifestatie van de voortdurende inzet voor groei en ontwikkeling binnen de ondernemersgemeenschap, gevierd tijdens deze jaarlijkse awardshow.

Shortlist finalisten 2024

Antoine Smets

Klassif.ai

Locatie

Donderdagavond 25 april 2024 organiseren we de inmiddels 13de editie van de JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar in De Hoorn te Leuven.

Wie De Hoorn zegt, zegt Stella Artois. Na een leegstand van 30 jaar werd De Hoorn in 2008 omgetoverd tot creatieve hub en one-stop-shop voor events, horeca en co-working. Het borrelt vandaag niet meer van de gist, wel van creativiteit!

Het unieke en industriële karakter van hun sfeervolle Machinekamer vormt wederom de gedroomde locatie voor onze 12e editie! Wedden dat je opnieuw in de wolken zal zijn van het aperitief op het prachtige dakterras (7e etage) met uniek uitzicht over de Leuvense skyline?

Parkeren? Dan doe je makkelijk in betaalparking Vaartkom aan de overkant van de Vaart op 300 meter wandelen.  Een dagticket kost je maximaal € 6 (parkeren na 19u max. 3).

JCI AWARD 27 APRIL 2022 WEB 8

Organisatie

Pieter-Jan Aerts

Commissiedirecteur

Koen Triangle

Partnerships

Robbe Loyens

Partnerships

Siska Dauwe

Kandidaten

An-Sofie Deckx

Kandidaten

Simon Meurs

Juryverantwoordelijke

Carl Vanormelingen

Webmaster & communicatie

Jo Nijns

Logistiek

Torben Gering

Logistiek