Over JCI

Sinds 1915 verenigen high potentials, leiders en ondernemers tussen de 18 en 40 jaar zich bij JCI (Junior Chamber International) om zichzelf en de wereld om hen heen te verbeteren. In Vlaanderen is JCI actief in 32 lokale afdelingen verspreid over de vijf provincies en Brussel. We werken er samen aan straffe businessprojecten, interessante vormingen, gemeenschapsprojecten, internationale congressen en bovenal veel fun en vriendschap onder het motto Be Better™. Een aantal recente projecten kan je terugvinden op de website van JCI Vlaanderen. Wil je meer weten over onze onstaansgeschiedenis, dan raden we je aan te surfen naar de internationale JCI website.

Onze werking situeert zich bewust binnen 4 pijlers. Zo onderscheiden we ons van traditionele business- of serviceclubs (Rotary, Lions, …) en zijn we in staat onze leden een oneindig brede waaier van projecten, activiteiten en mogelijkheden aan te bieden. JCI, dat is voor elk wat wils.

Commissie JCI Award Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer 2024

Vier pijlers

BUSINESS

Dit deel van onze werking draait om zakelijke vorming, nieuwe opportuniteiten, ondernemerschap belonen en het actief uitbouwen van het professionele netwerk.

VORMINGEN

JCI helpt high potentials en ondernemers groeien door een sterk aanbod aan eigen, kwalitatieve trainingen aangevuld met opleidingen door externe experts.

INTERNATIONALISME

De pijler internationalisme behelst alle activiteiten buiten de eigen afdeling, zoals samenwerken binnen districten, twinning met zusterafdelingen, reizen en congressen.

GEMEENSCHAP

JCI gaat over impact realiseren. Als actieve burgers werken we mee aan een betere maatschappij door projecten te realiseren die een positieve verandering teweeg brengen.

HURRY UP! Book your Seat

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Want Something Extra?