Kandidaten 2022

Sunita Van Heers - SuReal

Finalist 1: Sunita Van Heers (SuReal)

sureal logo

SuReal is gespecialiseerd in adviesverlening rond geïntegreerde duurzaamheid en circulair bouwen voor grootschalige vastgoedprojecten. Het is een onafhankelijk bedrijf van ingenieur-architecten en ingenieurs met een uitgebreide kennis op vlak van duurzaamheid, architectuur, energie, project management, CSR (Corporate Social Governance) en strategisch consultancy. Onze experten hebben een waaier aan ervaringen in groot- en kleinschalige nationale én internationale projecten.

SuReal wilt een belangrijke impact hebben op de verduurzaming van de vastgoedsector en een one-stop-shop bieden inzake duurzaamheid én circulaire expertise.

Finalist 2: Arnout Van de Meulebroucke (Phished)

Phished logo

Phished is een Belgisch IT-bedrijf (Leuven) dat vorig jaar werd verkozen tot Tech Startup of the Year door Computable. De startup ontwikkelde een handige applicatie die organisaties kunnen gebruiken om de security awareness van hun medewerkers te verhogen en hun op te leiden in het ontwijken van phishingberichten. Het platform bestaat uit simulaties, zeg maar oefenomgevingen, waarin uw werknemers zelf kunnen ontdekken wat phishing is en hoe dergelijke vallen in elkaar zitten.

Arnout-Van-de-Meulebroucke
maarten masschelein soda data

Finalist 3: Maarten Masschelein (Soda)

SODA-Logo-1

De software van Soda signaleert automatisch anomalieën in data maar laat gebruikers vooral toe samen te werken op data. Het platform laat teams toe samen te werken om eerst en vooral te definiëren hoe kwaliteitsdata er moeten uitzien. Zo kan worden bepaald welke data precies nodig zijn of hoe vaak de informatie moet worden ververst. Door samenwerking, ook met niet-technische mensen, worden problemen opgelost vooraleer ze negatieve gevolgen hebben elders in de organisatie.

Impressie 11de editie