BRAUZZ. wint 13 editie JCI Award Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer 2024

 BRAUZZ. wint 13 editie JCI Award Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer 2024

Leuven, 25 april 2024 – Tijdens een glansrijke awardshow in De Hoorn te Leuven werd gisteravond Lowie Vercraeye, medeoprichter van BRAUZZ, uitgeroepen tot de Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het jaar 2024. Het evenement, georganiseerd door Junior Chamber International (JCI) Leuven en Brussel, zet jaarlijks jonge ondernemers in de schijnwerpers die opmerkelijk duurzaam ondernemerschap belichamen.

Lowie Vercraeye, samen met medeoprichters Manush Barvar en Ruben Renaer, heeft met BRAUZZ een bedrijf opgericht dat zich richt op duurzame schoonmaakmiddelen. Hun producten zijn vrij van wegwerpplastic, biologisch afbreekbaar en efficiënt in gebruik, waardoor ze een bewuste keuze vormen voor zowel consumenten als het milieu.

Aangedreven door zijn passie voor duurzaamheid en innovatie, heeft Lowie aan de Antwerp Management School gestudeerd, waar hij zijn mede-oprichters ontmoette tijdens hun master in Innovation & Entrepreneurship. Samen hebben ze BRAUZZ opgebouwd tot een bedrijf dat niet alleen producten levert, maar ook een positieve impact heeft op de samenleving.

“Niet alleen streven naar zakelijk succes, maar ook naar een wereld van positieve verandering – dat is de kern van ons werk bij BRAUZZ. Deze erkenning als Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer is een bevestiging van onze toewijding aan duurzaamheid en innovatie. Samen met mijn mede-oprichters ben ik vastbesloten om onze missie voort te zetten en een verschil te maken voor de toekomstige generaties.”

Pieter-Jan Aerts, commissievoorzitter van JCI, prees Lowie Vercraeye en BRAUZZ als voorbeelden van jonge ondernemers die niet alleen zakelijk succes nastreven, maar ook een verschil willen maken in de wereld.

Het evenement, bijgewoond door ondernemers uit Vlaams-Brabant en daarbuiten, bood naast de spannende awardshow ook een netwerkmoment en een walking dinner. Als klap op de vuurpijl was durfkapitalist en ondernemer Jürgen Ingels de keynote spreker van de avond.